Ζωμός γαρίδας εύκολος, σε τρεις εκδοχές
www.pandespani.com
Αξιοποιώντας τα κεφάλια και κελύφη γαρίδας ή καραβίδας ή άλλων οστρακόδερμων, που συνήθως πετάμε, γίνεται εύκολα ένας νοστιμότατος ζωμός που …
Αξιοποιώντας τα κεφάλια και κελύφη γαρίδας ή καραβίδας ή άλλων οστρακόδερμων, που συνήθως πετάμε, γίνεται εύκολα ένας νοστιμότατος ζωμός που …
Χρόνος Προετοιμασίας: 2-3 λεπτάΥλικά:250 γρ. μαγιονέζα200 γρ. κέτσαπ1 κ.γ. σάλτσα worcester2 σταγόνες ταμπάσκο1 σφηνάκι κονιάκ2 κ.γ. πάπρικα καπνιστήΑλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΣε …