Διαφορετική γαλοπούλα γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Μια πολύ καλή συνταγή για γαλοπούλα γεμιστή. Εδώ γεμίζουμε τη γαλοπούλα μας με κεφαλογραβιέρα, μπέικον και πιπεριές και τη σερβίρουμε …
Υλικά 2,5-2,8 κ. γαλοπούλα 2-2,5 κ. πατάτες φούρνου 1/2 κ. συκωτάκια πουλερικών 1/2 φ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι 2 λεμόνια …
Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τον Jamie Oliver, ημι-γεμιστή, ζουμερή και μυρωδάτη. Το κεντρικό πιάτο ενός υπέροχου μενού του 2011 …
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Χριστούγεννα τρώμε γαλοπούλα. Σας παρουσιάζω την δικιά μου εκδοχή, που μαγειρεύουμε τα τρία …
Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και
Όταν… ροδίσει, τη σβήνουμε με χυμό λεμονιού!
Είτε τη µαγειρεύετε για πρώτη είτε για 20ή φορά, η γεµιστή γαλοπούλα εγγυάται την απόλυτη γεύση και υπέροχα αρώµατα. Μη …
υλικά για 10-12 άτομα 1 γαλοπούλα (περίπου 7-8 κιλά) 2 κ. σούπας γάλα χλιαρό 1 κ. καφέ ίνες σαφράν (κρόκος …
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τον κιμά, και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το …
Ψάχνοντας μια γέμιση που να μου κάνει κλικ δεν βρήκα τίποτα… έφτιαξα λοιπόν μια δική μου πειραματικά κι ενθουσιάστηκαν όλοι!!
Με τη γαλοπούλα δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις. Όσες φορές κι αν την έχω δοκιμάσει πάντα μου φαινόταν άνοστη και …
Τα αδέλφια μου δε διανοούνται Χριστούγεννα χωρίς αυτή τη γέμιση!!! Ρίχνετε μέσα τα εντόσθια,τον κιμά,το κρεμμύδι και σοτάρετε καλά. Τέλος,προσθέστε …
Υλικά για 8 άτομα Για τη γαλοπούλα:1 γαλοπούλα 3-4 κιλά4 κ.σ. ελαιόλαδο…
Κωνσταντίνα Αθανασίου. Το icookgreek κοντά στην ελληνική γαλοπούλα.
Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Για να γίνουν πιο νόστιμα τα κάστανα, τα καθαρίζουμε, αφήνοντας το χνούδι, και τα ψήνουμε στο …
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά, χρόνος ψησίματος: 2½ ώρες.
Υλικά1 γαλοπούλα1 συκωταριά αρνίσια100γρ. αρνίσιος κιμάς100γρ. μοσχαρίσιος κιμάς2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα200γρ. αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμέναλίγα βερίκοκα και δαμάσκηνα αποξηραμένα για γαρνιτούρα150γρ. …