Καλλιτσούνια λυχναράκια με στέβια και αλεύρι ζέας!
Κρήτη, στέβια, πάσχαλινά καλλιτσούνια, υγειινή διατροφή
Κρήτη, στέβια, πάσχαλινά καλλιτσούνια, υγειινή διατροφή
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ κοσκινισμένο 1φλιτζ. ζάχαρη …
Πραγματικά τρομερά εύκολα και ένα ζυμαράκι που γίνεται στο πι και φί και είναι τόσο αφράτο τόσο φίνο. Η μοναδική …
Τα καλλιτσούνια δεν λείπουν ποτέ από το κρητικό τραπέζι. Είτε με χόρτα, είτε με μυζήθρα, τα καλλιτσούνια τρώγονται όλες τις …
Παραδοσιακό, πασχαλινό γλυκό της Κρήτης.
Υλικά1300 γ. μ. μυζήθρα1 αυγό 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη2-3 βανίλιεςΣε μια λεκάνη ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ …
Για τη ζύμη 500γρ μαλακό αλεύρι 10γρ baking powder (μισό φακελάκι) 1/4 κουταλιά γλυκού σόδα
Τι ζητάνε φίλοι και συγγενείς να τους κρατάμε από την Κρήτη όταν ανεβαίνουμε στην πάνω Ελλάδα; Από μια πρόχειρη στατιστική, …
Μια συνταγή αφιρεωμένη στο tsoyrekaki μας που μου την έχει ζητήσει εδώ και παααααρα πολύ καιρό.