Από την Στεφανία Κουφοπούλου Ημερομηνία προβολής 20/12/12 – ΥΛΙΚΑ 1 κ. βανίλια (υποβρύχιο) 1 κ. κουβερτούρα 1 κ.σ. μαργαρίνη με …
Συνταγές : Κεράσματα
-
www.chefonair.gr
-
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΑ 1 φυλλο σφολιατας 1δοση σαλτσα ντοματας ντοματινια 4φετες γαλοπουλα τυρια τριμμενα 1ξερο μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο ΓΙΑ …
-
Υλικά 5 ασπράδια φρέσκων αυγών σε θερμοκρασία δωματίου1 πρέζα αλάτι1 φλιτζ. γεμάτο ζάχαρη500 γραμμ. ινδοκάρυδο1/2 κουτί κορν φλάουρ2 βανίλιες κερασάκια …
-
Έψαξα και βρήκα μια συνταγή που μου έκλεινε το μάτι αδιάντροπα (κι αυτό γιατί ήταν πολύ εύκολη) κι άδραξα την …
-
Άλλο ένα εξαιρετικό γλυκό (νηστίσιμο και δροσερό) από τη Μαρία Παρασκευά. Δοκιμάστε το. Οι μέρες νηστείας θα πάρουν άλλη γεύση!
-
-
Η λευκή σοκολάτα, είναι αλήθεια, δεν με τρελαίνει. Ποτέ δεν με τρέλαινε. Ίσως είμαι πολύ παραδοσιακός, ίσως πολύ “δογματικός” (πώς …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η συνταγή ανήκει στα κλασικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά!
-
Εύκολο γλυκάκι για καφέ ή το τσάι ή για το σχολείο. Μπορεί να διατηρηθεί ακόμη και εκτός ψυγείου για διάστημα …
-
Eίναι στρογγυλά! Είναι σοκολατένια απ’ έξω και από μέσα μαλακά! Τι είναι;
asteratikouzina.blogspot.comby adminΓρήγορα & πεντανόστιμα!!! Υλικά: μισό κέικ (είχα φτιάξει μαρμπρέ) 2 φλ. τσαγιού μαρμελάδα πορτοκάλι λίγο λικέρ πορτοκάλι κουβερτούρα 300 γρ. …
-
Ενα παραδοσιακο κερασμα απο τη Λημνο πολυ νοστιμο και εντυπωσιακο. Ιδανικο για γαμους λογω του λευκου του χρώματος.Υλικά (για 60 …
-
Φτιάξτε σπιτικές Φλωρεντίνες, εύκολα και γρήγορα. Δεν χρειάζονται πολλά υλικά και γίνονται πεντανόστιμες!
-
Είδα τη συνταγή σε ξένο μπλογκ, την πείραξα για τα καλά μα η βασική ιδέα του να φτιάξεις μικρά γλυκά …
-
Οι φλωρεντίνες είναι εκλεκτά κεράσματα που συνδυάζουν τη σοκολάτα με την καραμέλα και τους ξηρούς καρπούς. Υλικά: 1 3/4 κούπες …
-
Υπέροχο γλυκό για κεράσματα σε ονομαστικές γιορτές.
-
Κεράσματα με άρωμα εξωτικό!
-
-
-
Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος. Δεν τα τινάζουμε απο την ζάχαρη, τα αφήνουμε απαλά έχοντας πάνω τους …