Κροκέτες με κιμά, μοτσαρέλα και ρύζι
www.chefoulis.gr
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. Ντομάτες 4 τεμ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ρύζι 400 γρ. Προσούτο ψιλοκομμένο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. Ντομάτες 4 τεμ.ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ρύζι 400 γρ. Προσούτο ψιλοκομμένο …
Ενα απο τα σεμινάρια που παρακολούθησα στα “Μαθήματα Μαγειρικής” ήταν για τη Μεσογειακή Κουζίνα. Ανάμεσα στα πιάτα που φτιάξαμε, υπο …
Είναι μιά παραδοσιακή συνταγή της Σικελίας… Τα arancini είναι ένα είδος γεμιστής κροκέτας από ρύζι.. Είναι από τα πιό συνηθισμένα …