Κοκκινιστό με κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα
funkycook.gr
Εσάς πώς σας αρέσει το Hunkar Begendi δηλαδή το τας κεμπάπ – κοκκινιστό και κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα; Γιατί στον …
Εσάς πώς σας αρέσει το Hunkar Begendi δηλαδή το τας κεμπάπ – κοκκινιστό και κρέμα από καπνιστή μελιτζάνα; Γιατί στον …
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να …
Σουβλίτσες ΑπόΕύκολο και διαφορετικό!Νερό – 1 φλυτζάνι του τσαγιούΡύζι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιούΑυγό – 1 τεμ.Δυόσμος – 1 κουταλιά …
Εσκαλόπ είναι το φιλέτο μοσχαριού κομμένο σε λεπτές φέτες (1-1,5cm), κοπανισμένες ή περασμένες από το ειδικό μηχάνημα για σνίτσελ ώστε …
Πιάτο απλό, νόστιμο και με ντελικάτη γεύση. Γίνεται πολύ γευστικό και λίγο πιο βαρύ (μα τόοοοοσο δα…) από την παρουσία …
500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο 1 αβγό 1 κρεμμύδι ψιλοτριμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι 5-6 κλωνάρια μαιντανό ψιλοκομμένο 4 κούταλιές σούπας …