Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!
mageirikikaisintages.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Υλικά Για την βάση 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 200 γρ. αλεσμένα καρύδια 2 κ.σ αλεύρι 1 κ.σ. baking powder …
Μια δροσερή και απολαυστική πρόταση για το Πασχαλινό τραπέζι!
Υλικά Μαρέγκα 5 ασπράδια αυγών 250 γρ. ζάχαρη 15 γρ. κακάο Κρέμα 250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 250 γρ. κρέμα …
Τα Χριστούγεννα τα θέλω λευκά, κόκκινα, παγωμένα και γλυκά σαν το γλυκό που θα σου προτείνω σήμερα, Τούρτα με Μαρέγκα, …
Πριν λίγο καιρό απέκτησα το υπέροχο αιθέριο έλαιο της μαστίχας, από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Είναι το πολυτιμότερο και από …