245
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 350 γρ
- κακάο 15 γρ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
Υλικά
Μαρέγκα
Μαρέγκα
5 ασπράδια αυγών
250 γρ. ζάχαρη
15 γρ. κακάο
Κρέμα
250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
6 κρόκοι αυγών
100 γρ. ζάχαρη
200 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr