by admin

Κορμός με σοκολατένια μαρέγκα και κρέμα σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά
Μαρέγκα

5 ασπράδια αυγών
250 γρ. ζάχαρη
15 γρ. κακάο

Κρέμα

250 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες
250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
6 κρόκοι αυγών
100 γρ. ζάχαρη
200 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, ψιλοκομμένη

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: κορμός σοκολάτας, κρέμα σοκολάτα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr