Μοσχαράκι καπαμά με κολοκυθάκια
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Το φαγητό αυτό το θεωρώ απόλυτα καλοκαιρινό!Ίσως γιατί μόνο το καλοκαίρι βρίσκω τα φρέσκα μικρά και τρυφερά κολοκυθάκια, που είναι …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 1 ½ κιλό πατάτες 4 κρεμμύδια μικρά 150 ml. λάδι 1-2 κουτ. γλυκού αλάτι Λίγο πιπέρι …
Το κρύο έκανε την εμφάνισή του και μας δείχνει τα δόντια του. Φτιάξτε μοσχαράκι καπαμά για να ζεσταθείτε και να …
Το συγκεκριμένο φαγάκι είχα να το κάνω χρόνια…ω, ναι ακούγεται απίστευτο αλλά έτυχε!Εγινε λουκουμάκι και πως να μη γίνει δηλαδή …
Ένα κοκκινιστό που είναι και υγιεινό, αφού συνοδεύεται από λαχανικά.περισσότερα
Ο όρος καπαμάς έχει Τούρκικες ρίζες και αναφέρεται σε φαγητό που έχει βράσει σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο με το …
Μια εύκολη και σχετικά γρήγορη συνταγή, που μπορεί να σας βγάλει εύκολα απο κάθε δύσκολη περίσταση και κατάσταση.