ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
ΥΛΙΚΑ για 4
ΥΛΙΚΑ για 4
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σε μια λεκάνη από βραδύς βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και προσθέτουμε το κρασί, τα φύλλα …
Υλικά1,5 κιλό μοσχάρι σπάλα σε μερίδες2 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου (εγώ έβαλα κοκκάρι μεγαλούτσικο)4 κόκκοι μπαχάρι2 φύλλα δάφνηςαλάτι-πιπέρι2 μεγάλες κ. σ. …
Υλικά1,5 κιλό μοσχάρι 2 κιλά κρεμμυδάκια μικρά (κοκάρια) 1/3 φλ. τσ. λάδι2 δαφνόφυλλα3-4 κόκκοι μπαχάρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 πρέζα κανέλλα1 …
Ένα γνωστό και παραδοσιακό φαγητό που μαγειρεύεται με διάφορα είδη κρέατος στην κατσαρόλα ή σε πήλινη γάστρα στο φούρνο, ακόμα …
Οπως είπα και χθες, τραβάω -προσωρινά- γιατί με εμένα ποτέ δεν ξέρεις….χειρόφρενο στα γλυκά, γιατί εξωκοίλαμε….γενικώς και σήμερα έχουμε στιφάδο …
Αγαπημένο φαγητό για γερά στομάχια!!Υλικά:1 κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά, κομμένο σε κομμάτια.1 κιλό καθαρισμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο φρέσκα2-3 σκελίδες …
Ειναι η κλασική συνταγη για στιφάδο, πολύ νόστιμο. Το έχω κάνει δύο φορες μ΄αυτά τ&a