ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι με λίγο λιπάκι) -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -Χυμό από 1 λεμόνι …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι με λίγο λιπάκι) -1½ φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο -Χυμό από 1 λεμόνι …
Μερίδες: 6 Xρόνος: 70′ λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 1/2 κιλ,ο μοσχάρι ,[μέρος στρογγυλό] 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο …
Από τα Κυριακάτικα οικογενειακά φαγάκια των παιδικών μου χρόνων!Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα …
Και ποίος δεν έχει φάει στο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας αυτό το πιάτο. Απλό και αγαπημένο!
Στη δική μου οικογένεια θεωρούνταν αδιανόητο να μην υπάρχει ανά πάσα στιγμή λεμόνι στο σπίτι. Η μητέρα μου πείραζε τον …
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε πλατειά κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το κρέας. Ροδίζουμε …
1/2 κιλό μοσχαράκι άπαχο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 φλ λευκό ξηρό κρασί…
Με τις Γιορτές, τις ευχές και τις βασιλόπιτες, μας έπιασε μια «χαλαρότις» ένα πράμα 🙂 Μου λέει κι ο φίλος …
Υλικά:1 […]
Προετοιμασία: 15 λεπτά, Μαγείρεμα: 1 ώρα και 10 λεπτάΥλικά (για 4 άτομα):1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μικρούς κύβους, αλατισμένη1 μεγάλο …
Υλικά1,5 κιλό μοσχαράκι Αλάτι ή δύο κύβους βοδινούπιπέρι4 κ.σ. μουστάρδαΧυμό 3 λεμονιών 1 κρεμμύδιΛίγο λάδι1 κ.σ. βούτυρο1 κ.σ. κορν φλαουρ½ …