πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Ένα εύγευστο φαγητό που σίγουρα θα σας αρέσει σαν συνδυασμός. Το υπέροχο άρωμα το δίνει η ρίγανη και η γεύση …
Θα πω πόσο μου αρέσουν τα φαγητά με πολύ λίγα υλικά, που γίνονται σε δέκα λεπτά. Δεν είναι καταπληκτικά; Τέτοιο …
Έτσι το μπρόκολο έβρασε αλ ντέντε (πάλι στο μακαρόνι το πάω, οκ το παραδέχομαι-άκου αλ ντέντε μπρόκολο!) και ενώθηκε με …
Υλικά : 500 γρ. κοχύλια ή πέννες 2 φιλέτα κοτόπουλο φουντίτσες μπρόκολο 150-200 γρ. mix κίτρινων τυριών(ότι έχετε στο ψυγείο) …
Έγινε ένα χορταστικό και νόστιμο πιάτο με το γήινο ρομανέσκο, τις αλμυρές ελιές, τα κριτσανιστά κρουτόνς και τις γλυκιές λιαστές …
Εύκολο, γρήγορο, καθημερινό φαγητό, πολύ νόστιμο όμως! Αν δε βάλουμε το τυρί είναι ωραιότατο και επίσης νηστίσιμο!…
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
Τρώγονται ζεστά ή κρύα ως σαλάτα.
Χρόνος προετοιμασίας: 10΄, Χρόνος μαγειρέματος: 15΄ Υλικά (για 4 άτομα): 500 γρ. ορεκιέτε (ζυμαρικά, αυτάκια) 500 γρ. μπρόκολο 2 σκελίδες …