Calamari in umido (καλαμαράκια κοκκινιστά)
www.gastronomos.gr
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Μια νηστίσιμη συνταγή με καλαμαράκια, αλλά παράλληλα νόστιμη και πικάντικη!!
Μεζεδάκι για την Καθαρά Δευτέρα σας έχω σήμερα! Την συγκεκριμένη συνταγή την κάνουν πολύ συχνά σε πολλά νησιά και όχι …
Υλικά για την συνταγή: 1 κιλό καλαμαράκια μικρά 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 1 με 2 φύλλα δάφνης 1/2 ποτήρι λευκό …
νοστιμότατο φαγάκι με άρωμα, τι άρωμα ? τι άλλο εκτός από θαλασσινό?