Dip από αμύγδαλα
1 φλ. ωμά αμύγδαλα 1/4 φλ. νερό 1/4 φλ. ελαιόλαδο χυμό 1/2 λεμονιού 1 αγγούρι μικρό 1/2 καυτερή πιπεριά 2-3 …
1 φλ. ωμά αμύγδαλα 1/4 φλ. νερό 1/4 φλ. ελαιόλαδο χυμό 1/2 λεμονιού 1 αγγούρι μικρό 1/2 καυτερή πιπεριά 2-3 …
Κάτι διαφορετικό που μπορεί να δέσει όμορφα με ρύζι, πίτσα, ζυμαρικά και καναπεδάκια Ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ένα κεσεδάκι …
Πάντα υγιεινά! 1/2 φλιτζάνι ωμά κάσιους που τα έχουμε μουλιάσει στο νερό για 10 λεπτά περίπου 2 φλιτζάνια κουνουπίδι κομμένο …
500 γρ. γαρίδες μεσαίες χωρίς κέλυφος Kallimanis 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουτ. τσαγιού αλάτι ½ …
Γεια σας, καλοί μου φίλοι! Σήμερα φτιάχνουμε ένα ανατολίτικο άλειμμα, νοστιμότατο που βασίζεται στη μελιτζάνα. Μην παρασύρεστε από το εξωτικό …
Η baba ghannooj ή ghanoush είναι μελιτζανοσαλάτα και σερβίρεται ως dip με κρακεράκια και πιτούλες κομμένες, αλλά και ως ορεκτικό …