Φοντάν σοκολάτας Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά 250 γρ. σοκολάτα περίπου 65% κακάο 200 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 100 γρ. ζάχαρη άχνη
Υλικά 250 γρ. σοκολάτα περίπου 65% κακάο 200 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ένα γλυκό πλούσιο σε σοκολάτα, μαλακό και εύκολο. Λιώνει στο στόμα…Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος …
Σο-κο-λά-τα! Σο-κο-λά-τα!