Τούρτα με πτι μπερ και σοκολάτα
Αντί για παντεσπάνι βάζουμε μπισκότα, ενώ η γέμιση είναι μια σοκολατένια κρέμα κατσαρόλας. Μια εύκολη τούρτα που θα λατρέψουν τα …
Αντί για παντεσπάνι βάζουμε μπισκότα, ενώ η γέμιση είναι μια σοκολατένια κρέμα κατσαρόλας. Μια εύκολη τούρτα που θα λατρέψουν τα …
Υλικά 350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 60 γρ. κονιάκ ή χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 …
Υλικά Βύσσινα 280 γρ. βύσσινα από κονσέρβα 220 γρ. χυμός ή πούλπα βύσσινου 70 γρ. ζάχαρη 10 γρ. πηκτίνη για μαρμελάδες …
Υλικά Mπισκότο 4 αβγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο …
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο, πρόκειται για μία τούρτα με κρέπες. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου και πραγματικά …
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για τούρτα ή γλυκό με πολύ ωραία γεύση.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Στα γενέθλια ή απλώς σε ένα καλοκαιρινό κάλεσμα αυτή η πανεύκολη τούρτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».Συμβουλές Η πούλπα αχλαδιού πωλείται έτοιµη σε …
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δείχνει βήμα-βήμα πώς φτιάχνουμε την τούρτα που έκρινε τους νικητές στο διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης»…
Με αυτήν την δροσερή τούρτα ανακαλύπτουμε το καλοκαιρινό πρόσωπο της σοκολάτας.Διαδικασία Κρεμ ανγκλέζ: Με ένα μικρό μαχαίρι «σκίζουμε» κατά μήκος …