Αρνί γεμιστό
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή που τη συναντάμε στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 3½ ώρες, χρόνος …
Υλικά 4-4,5 κιλά αρνί (1/2 αρνί, χεράκια και πλάτη, το πάνω μέρος)1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 συκωταριά1 μεγάλη μπόλια-μαντίλα2 ξερά κρεμμύδια …
Παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη συνταγή. Όπως ίσως θα ξέρετε, στο Αιγαίο δεν σουβλίζουμε αρνί. συνήθως το κάνουμε γεμιστό με διάφορα πατούδα (γεμίσεις)Άλλα …
Αυτός είναι ένας από τους παραδοσιακούς τρόπους για αρνάκι που συνηθίζουν στην Αγγλία το Πάσχα αλλά και σε άλλες περιόδους…
Το πάνω μέρος (στήθος) από ένα κατσίκι ή αρνί Το συκωτάκι του ψιλοκομμένο 3 ποτήρια ρύζι Καρολίνα 2 μεγάλα κρεμμύδια …