ΤΑΡΤΑ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ & ΚΑΡΥΔΙΑ
www.chefonair.gr
Από την Καθηγήτρια Μαγειρικής Γεωργία Κοφινά…
Από την Καθηγήτρια Μαγειρικής Γεωργία Κοφινά…
Με αμύγδαλα και ζαχαρωμένα πορτοκάλια.
Για τη ζύμη: 220 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, καλά κοσκινισμένο 130 γραμμ. βούτυρο, ελαφρώς λιωμένο 80 γραμμ. ζάχαρη …
Τα πορτοκάλια σιγά-σιγά έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Είναι πρωταγωνιστές σε πολλά από τα χειμερινά γλυκά, όπως άλλωστε συμβαίνει και …
Μια Χειμωνιάτικη αμερικάνικη τάρτα αρκετά ασυνήθιστη στη διαδικασία της αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολη. Ψήνουμε τα πορτοκάλια ξεχωριστά για να μαλακώσουν …