ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΜΕ ΡΥΖΙ
Η εποχή απαιτεί κολοκυθάκια και η γεύση επίσης. Κολοκυθοανθοί γεμιστοί λοιπόν που έχουν το 2 στα 2.θα χρειαστούμε για 30 …
Η εποχή απαιτεί κολοκυθάκια και η γεύση επίσης. Κολοκυθοανθοί γεμιστοί λοιπόν που έχουν το 2 στα 2.θα χρειαστούμε για 30 …
Αυτή την εποχή οι κολοκυθιές είναι στις δόξες τους! Κάθε πρωί είναι γεμάτες με τρυφερά κολοκυθάκια αλλά και υπέροχα άνθη, …
Ποιος δεν αγαπάει αυτό το καλοκαιρινό φαγητό; τα αρωματικά το απογειώνουν!Σερβίρουμε με πρόβειο γιαούρτι και άνηθο.
Το μαγικό λουλουδάκι! Κολοκυθοανθός, κίτρινος, καλοκαιρινός, ζωηρός και γλυκός σαν αμαρτία, όταν ψηθεί ή ακόμα καλύτερα όταν τηγανιστεί. Είναι …
Υλικά συνταγής 16 κολοκυθοανθοί 1 φλιτζ. ρύζι γλασέ 2½ φλιτζ. νερό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα…
Τα γιαπράκια έτσι τα λέμε στο χωριό μου είναι οι γνωστοί κολοκυθοανθοί με ρύζι και μυρωδικά. Τα έφτιαχνε η γιαγιά …
Μυρωδάτοι και χρωματιστοί, οι ανθοί των κολοκυθιών έχουν εξαιρετική γεύση!
30 κολοκυθοανθοι1.5 φλυτζανι τσαγιου λάδι30 κουταλάκια ρύζιβασιλικό ,δυόσμο,μάραθο,μα’ι’ντανό1 πατάτα τριμμένη1 κολοκύθι η ένα κομμάτι κόκκινη κολοκύθα τριμμένημισό κουτί ντοματάκια η …
Τους κολοκυθοανθούς μπορούμε να τους μαγειρέψουμε, τηγανητούς με κουρκούτι, γεμιστούς με τυριά αλλά και γεμιστούς με ρύζι όπως τα ντολμαδάκια. …