χοχλιοί μπουμπουριστοί ρουκακιανοί
Tο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο …
Tο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο …
1 κιλό σαλιγκάρια ελαιόλαδο ξύδι δεντρολίβανο θυμάρι πάπρικα γλυκιά χοντρό αλάτι πιπέρι
Όμως , αν και δεν μαζεύουμε χοχλιούς τη Μεγάλη Παρασκευή, είναι απίθανο να πάτε σε σπίτι κρητικού και να μην …
Υλικά 1 κιλό σαλιγκάρια Ελαιόλαδο Ξύδι Δεντρολίβανο Θυμάρι Πάπρικα γλυκιά Χοντρό αλάτι Πιπέρι
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοχλιοί προβρασμένοι 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ½ ποτηράκι του κρασιού αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 …
Eδώ στην Κρήτη πoλύ αγαπημένο φαγητό . Υλικά: 1 κιλό χοχλιοί Αλάτι 2/3 της κούπας λάδι για το τηγάνι 1 …
Από τον Chef Δημήτρη Μαυράκη Ημερομηνία Προβολής: 15/4/2011…
Ιδιαίτερο έδεσμα …για τους λάτρεις μόνο! Ο αγαπημένος μεζές των Κρητικών, που συνοδεύει άψογα ειδικά την ρακή, πεντανόστιμος και υγιεινός, …
Υλικά συνταγής μαγειρικής: 1 κιλό σαλιγκάρια 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ή ξίδι 1 ποτηράκι αλεύρι…
Συνεχίζοντας στην ουσία την προηγούμενη ανάρτηση με τα γενικά , δίνω σήμερα τη συνταγή για τους μπουμπουριστούς χοχλιούς .Για πολλούς …
Ποιος θα το πίστευε ότι θα μαγείρευα χοχλιούς!!!!Έλα όμως που καμμιά φορά ξεπερνάς κάποια θέματα κι αλλάζεις γνώμη.Χοχλιούς έχω φάει …
50 χοντροί χοχλιοί Αλάτι ¾ κούπας ελαιόλαδο 1 κρασοπότηρο ξίδι από κρασί Αρκέτό δενδρολίβανο