Πανεύκολη συνταγή για το πιο σιροπιαστό μυρμηγκάτο που έχεις φτιάξει! Γίνεται στο άψε σβήσε
Όταν το έφτιαχνε η μάνα μου αυτό το κέικ με τρούφα (ή μυρμηγκάτο) έτρωγα μέσα από το ταψί. Πρόκειται για …
Όταν το έφτιαχνε η μάνα μου αυτό το κέικ με τρούφα (ή μυρμηγκάτο) έτρωγα μέσα από το ταψί. Πρόκειται για …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5 ώριμες και γερές μπανάνες, καθαρισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά κομματάκια 250 γρ σταφίδα ξανθή 1 + …
Σήμερα, λοιπον, θα μοιραστώ μαζί σας μια συνταγή που φτιάχνω χρόνια, για κέικ λεμονιού σιροπιαστό, που βασίζεται στην αγαπημένη μου, …
Το πορτοκάλι είναι το κλασικό χειμωνιάτικο φρούτο, από τα πλουσιότερα σε βιταμίνη C, προικισμένο με ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες και άριστο …
• 1 φλιτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη, μαλακωμένο • ½ φλιτζάνι ζάχαρη • 3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά • 1 φλιτζάνι …
Ένα κέικ, που σερβίρεται και σαν πάστα.
Ενα κέικ με ιδιαίτερη γεύση! Υλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 3 αυγά …
Ένα πολύ αφράτο και σοκολατένιο κέικ για τον καφέ μας με σιρόπι σοκολάτας.
Τέλειο σε άρωμα και γεύση κέικ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!!
Ένα κέικ που μπορεί να συνδυάσει το πρωινό σας με το γλυκό που μπορεί να θελήσετε μετά το φαγητό σας!!
Τα υλικά μας:Για το κέικ300 γρ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)200 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, ανάλατα200 γρ. βούτυρο 150 γρ. …
Αυτό το κέικ είναι μία συνταγή της θείας Βαγιούλας από την Ιστιαία Ευβοίας. Υλικά 1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό …
Αρωματικό, γευστικό, υπέροχο…………και με σοκολάτα!
Υλικά: […]
Αφράτο, μυρωδάτο και ζουμερό κέικ, με το άρωμα των μανταρινιών να πλημμυρίζει το σπίτι. Κέικ για καφέ και γυναικοπαρέα το …
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίχνουμε το αλεύρι και 1 1/2 φλυτζάνι καρύδα και τα χτυπάμε όλα μαζί …
Ένα κέικ που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες κάθε φορά που έχετε καλεσμένους στο σπίτι!
Υλικά (για 1 μεγάλο ταψί: 250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 φλυτζάνι τσαγιού σοκολάτα σε σκόνη 400 γρ. ζάχαρη …
Προετοιμασία: 20΄ περίπου, Ψήσιμο: 25΄
Και ένα νεραϊδένιο βραβείο από την Lila για το πρώτο σχόλιο που έκανα στο πεντανόστιμο blog της!