Το ψάρι δεν τρώγεται μόνο με λαδολέμονο ή τηγανητό. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και, ακόμη κι αν δεν ανήκετε στους …
Ψάρι στο φούρνο με λαχανικά
argiro.gr
Το ψάρι δεν τρώγεται μόνο με λαδολέμονο ή τηγανητό. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και, ακόμη κι αν δεν ανήκετε στους …
Φαγκρί που ψήνεται στον φούρνο και συνοδεύεται με σάλτσα λαδολέμονο!
Το ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο.
Υλικά: * 1 φαγκρί 1,5 έως 2 κιλά * 300 γρ πατάτα σε κύβους * 2 καρότα σε κύβους * …
Υλικά για 4 άτομα2-3 μεγάλα φαγκριά καθαρισμέναΓια τη σος λεμονιού:4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 3 …
Υλικά2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 ματσάκι μάραθο2 κουτ. σούπας ούζο1 1/2 κιλό ΦαγγρίΑλάτιΠιπέριΕκτέλεσηΠλένουμε και καθαρίζουμε το φαγκρί. Κάνουμε τρεις παράλληλες χαρακιές …
Υλικά συνταγής 4 φαγκριά των 250γρ. – 300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο