ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
shogunkitchen.blogspot.com
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ , ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15″ 30/11/2012. Κατάλληλο για όλους “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα …
Πρωτότυπο κοτοπουλάκι, με οικεία, μεσογειακά υλικά!
Υλικά (4 μερίδες) 1/2 φλιτζανιού τυρί φέτα (λιωμένη πουρέ) 1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης (χοντροκομμένα) 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 …