Χοιρινά μενταγιόν με κρεμώδη σάλτσα παρμεζάνας
cookpad.com
Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι…
Υλικά 1 κιλό ψαρονέφρι…
Υλικά συνταγής για τις κοτολέτες 4 κοτολέτες χοιρινές (πολύ καλά χτυπημένες) 100γρ. βούτυρο 2 αυγά 100γρ. αλεύρι 200γρ. τριμμένη φρυγανιά …
ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμενες 3 …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 4 …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Ζουμερά και πεντανόστιμα κομμάτια από ψαρονέφρι, όπως μας το έδειξαν οι σεφ στο σεμινάριο “Κερδίστε …