Κροκέτες Ψαριού Ψητές στο Φούρνο
Οι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο …
Οι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο …
Υλικά: 1 κιλό μπακαλιάρο αλμυρό 2 πατάτες (βραστές) 1-2 αυγά αλάτι πιπέρι μαϊντανό (ψιλοκομένο) λίγο σκόρδο ρύζι απλό άσπρο για …
Πλησιάζει η 25η Μαρτίου, όπου παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο-σκορδαλιά! Η Έλενα και η Μαρία, που είναι από των φρονίμων τα παιδιά, …
Ο Ευαγγελισμός του μπακαλιάρου! Οι Πορτογάλοι τον τιμούν απεριόριστα και οι Βάσκοι τον λένε «το ψάρι του βουνού». Από τον …
300 γρ. βρασμένες πατάτες και λιωμένες 350 γρ. φιλέτο σολομού 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 …
Η συνταγή είναι της κυρίας Ντίνας Νικολάου
για 4 άτομα 2 μεγάλα φιλέτα παστού μπακαλιάρου 100 γραμμ. αλεύρι 3 αυγά 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 2 κ. σούπας …
Tραγανές και πολύ νόστιμες, τρώγονται σαν μεζεδάκι αλλά και κυρίως πιάτο…