Υλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό διάφορα ψάρια (σκορπίνα, χάνο, πέρκα, λύχνο) 1 κρεμμύδι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι 1/2 φλιτζάνι …
Κακαβιά Νο.03 (Αμοργού)
www.greekmasa.gr
Υλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό διάφορα ψάρια (σκορπίνα, χάνο, πέρκα, λύχνο) 1 κρεμμύδι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι 1/2 φλιτζάνι …
Από τα ωραιότερα αιγαιοπελαγίτικα πιάτα, η κακκαβιά με τα ολόφρεσκα πετρόψαρα είναι ένα old time classic ελληνικό έδεσμα που δεν …
Χορτόπιτες με φρέσκα χορταρικά, μια παραδοσιακή συνταγή από την Αμοργό. Η χορτόπιτα είναι ένας ωραίος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα εποχιακά …
Τα ξεροτήγανα ή κατιμάρια είναι παραδοσιακό γλύκισμα από την Αμοργό!Για τους Αμοργιανούς τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο …