Σαλάτα κρύων ζυμαρικών soba με αβγά tobiko, φύλλα shiso και τζίντζερ τουρσί
Το πιάτο αυτό είναι βασισμένο στο παραδοσιακό γιαπωνέζικο πιάτο κρύων ζυμαρικών soba με σάλτσα η οποία σερβίρεται ξεχωριστά και τα …
Το πιάτο αυτό είναι βασισμένο στο παραδοσιακό γιαπωνέζικο πιάτο κρύων ζυμαρικών soba με σάλτσα η οποία σερβίρεται ξεχωριστά και τα …
ρύζι (εγώ παίρνω το ρύζι που είναι ήδη σε μαγειρικό σακουλάκι κ θέλει βράσιμο για 10’ βγαίνει περίπου στα 270gr …
Υλικά 1 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 φλ. Νερό 1 πιπεριά κόκκινη 200 γρ. μανιτάρια 2 καρότα 1 κρεμμύδι Λίγο αλάτι …
Αν το φαγητό μείνει για ένα διάστημα 3-4 ωρών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, οι γεύσεις αναμιγνύονται και αναπτύσσονται θαυμάσια. Υλικά 10 …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Είναι ένα φανταστικό ρύζι που και την άλλη μέρα ή και μετά απο δύο μέρες τρώγεται ακόμα πιο ευχάριστα!!!
Ένα πολύ εύκολο και εντυπωσιακό πιάτο, που σερβίρεται είτε ως κυρίως γεύμα αλλά και κοσμεί όμορφα μπουφέδες σε γιορτές και …
Υλικά 350 γρ. ρύζι μπασμάτι 1 κομμάτι τζίντζερ (2,5Χ1) εκ. ψιλοκομμένο 4 φέτες άπαχο μπέικον, κομμένες 2 κρεμμύδια κομμένα 2 …