Βασιλόπιτα του Άκη
600 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 4 γρ. μαστίχα 14 γρ. μαχλέπι 2 κ.σ. κρυσταλλική …
600 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 4 γρ. μαστίχα 14 γρ. μαχλέπι 2 κ.σ. κρυσταλλική …
Μεθυστικά αρώματα κονιάκ, αστεροειδούς, γαρίφαλου, καβουρντισμένου αμύγδαλου, σοκολάτας, μαστίχας, των αιθέριων ελαίων του πορτοκαλιού κι η βελούδινη γλυκιά κρέμα κάστανου …
Υλικά 2 μικρούς κύβους μαγιά, περίπου 70 γρ 1 φλυτζάνι του καφέ νερό 1200 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες …
Η κλασική βασιλόπιτα κέικ “πειραγμένη” προς το απολαυστικότερον! 6 αβγά 6 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κουταλιές μπέικιν …
Αυτή η συνταγή για βασιλόπιτα, είναι της θείας μου της Ανδριάνας και είχα πολλά χρόνια να την φτιάξω. Κι’ αυτό, …
300 γρ. γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 60 γρ. αλεύρι 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου
ΥΛΙΚΑ: 1 Πακετο μαργαρινη(βιταμ)σε θερμοκρασια δωματιου μαλακο. ½ κιλο αλευρι φαρινα ½ φλυτζανι καρυδοψιχα περασμενη στο μουλτι. 1 ποτηρι ζαχαρη …