Αφράτα ψωμάκια γεμιστά με μαρμελάδα
Τα ψωμάκια είναι πεντανόστιμα. Αφράτα, μαλακά, όσο πρέπει γλυκά και υποθέτω ότι λίγοι θα τους αντισταθούν. Προτίμησα τη γέμιση με …
Τα ψωμάκια είναι πεντανόστιμα. Αφράτα, μαλακά, όσο πρέπει γλυκά και υποθέτω ότι λίγοι θα τους αντισταθούν. Προτίμησα τη γέμιση με …
Υλικά 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 4 κ.σ λάδι 12 γρ νωπή μαγιά 1 πρέζα …
ΟδηγίεςΣε ένα μπολάκι βάζουμε την μαγιά, 200 ml χλιαρό γάλα και 2-3 κουταλιές σούπας αλεύρι. Ανακατεύουμε με το σύρμα, σκεπάζουμε… …
Υλικά Για τη ζύμη Ρετσίνα 1 ποτήρι του νερούΕλαιόλαδο 1 ποτήρι του νερού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 …
Πολύ νόστιμα και υγιεινά κριτσίνια με τη δική σας γέμιση, σαν μικρά φραντζολάκια. Εύκολα, με κάποιο χρόνο ξεκούρασης θα γίνουν …
Με τη ζύμη αυτή μπορούμε να φτιάξουμε αλμυρά και γλυκά ψωμάκια και με διάφορες γεμίσεις.
Τα κρούασαν αυτά ειναι υπέροχα! Τα έφαγα για πρώτη φορά σε μια φίλη μου Βελγίδα τουρκικής καταγωγής, που τα συνόδεψε …
Είναι μια συνταγή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου από την εκπομπή Oreo Cooking. Και είναι μούρλια!!
Υλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις(5 1/2 κούπες περίπου) 80γρ ζάχαρη(1/2 φλ. τσαγιού) 30γρ μαγιά νωπή 100γρ λάδι(3/4 …
Μπομπολόνι (bomboloni) στα ιταλικα, κράπφεν στα γερμανικα (krapfen) ή κοινως λουκουμαδες στα ελληνικα. Οπως και να τα πεις προκειται για …
Ψωμάκια από μακριά!!! Υλικά για τη ζύμη 2 κιλά αλεύρι μαλακό 2 ποτήρια σπορέλαιο 12 κροκοί αυγών 2 κυβακια μαγιά …