Γιουβαρλάκια, ο μεγάλος τελικός
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά 500 γραμ.κιμά 1 αυγό 7 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο 7 φιλαράκια δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο αλάτι-πιπέρι 5 κουταλιές σούπας Καρολίνα 1 μεγάλο …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ Κιμάς χοιρινός 350 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Ρύζι καρολίνα 1 φλυτζανάκι του καφέ Πατάτες 4 …
700 γρ. σπανάκι φρέσκο 150 γρ. ρικότα ή άλλο φρέσκο τυρί 3 κρόκους 60 γρ. αλεύρι αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο …