ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Υλικά 500 γρ. πένες 250 γρ. απάκι Μάνης κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. ρίγανη μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι …
Εδώ είμαστε κι εμείς! Μαγειρεύουμε κιόλας… που και που… Σήμερα έχουμε ένα πολύ απλό καλοκαιρινό φαγητό. Ζυμαρικά με ντομάτα! Απλώς …