ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ GENOVESE ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Ένα πιάτο ζυμαρικών, με υλικά τόσο απλά που περισσότερο δεν γίνεται, αλλά που κάθε μπουκιά τους δημιουργεί μία έκρηξη γεύσεων …
Η νοστιμιά σ’ όλο της το μεγαλείο, αρκεί τα ζυμαρικά να είναι καλής ποιότητας κι αν είναι και “χερίσια” …ακόμα …
ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ 4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο ψιλό. 100 γραμ.μπέικον ψιλοκομμένο φυλλαράκια βασιλικού αλάτι ,πιπέρι …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ σπαγγέτι -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο -2 πιπεριές τσιλι ψιλοκομμένες -1 σφηνάκι …
Τα ζυμαρικά με πέστο βασιλικού είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Το πέστο γίνεται με βασιλικό, σκόρδο, ελαιόλαδο, παρμεζάνα …