ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ GENOVESE ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα …
Το βαθυπράσινο φουντωτό λαχανικό ασπάζεται τους υδατάνθρακες, λιώνει μαζί τους και δημιουργεί τον πιο νόστιμο συνδυασμό ωραίας, ελαφριάς γεύσης και …
Ένα πιάτο ζυμαρικών, με υλικά τόσο απλά που περισσότερο δεν γίνεται, αλλά που κάθε μπουκιά τους δημιουργεί μία έκρηξη γεύσεων …
Η τρίτη και τελευταία μακαρονάδα της εβδομάδας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη διάσημη ιταλική καρμπονάρα! Βασικά, θα …
Βράζουμε τα λαζάνια μας ή όποιο άλλο ζυμαρικούλι μας αρέσει σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγίζουμε. Πέστο βασιλικού …
Τα ζυμαρικά με πέστο βασιλικού είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Το πέστο γίνεται με βασιλικό, σκόρδο, ελαιόλαδο, παρμεζάνα …