Καρμπονάρα
υλικα 500 γρ. σπαγγέτι 2 αυγά 50 γρ. κρέμα γάλακτος 5 κομμάτια μπέικον 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι …
υλικα 500 γρ. σπαγγέτι 2 αυγά 50 γρ. κρέμα γάλακτος 5 κομμάτια μπέικον 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι …
Η Ιταλική καρμπονάρα δεν έχει κρέμα γάλακτος παρά μόνο φρέσκα αυγά και καπνιστή πανσέτα και η μαγεία είναι στην απλότητα …
Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι 250 γραμμάρια καπνιστή πανσέτα ή μπέικον σε κομματάκια 100 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα …
Μια Ελληνίδα που μιλάει για αυθεντική ιταλική συνταγή είναι σαν να πατάει σε αναμμένα κάρβουνα κι εγώ έχω μάθει πως …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
“Καρμπονάρα” με εισαγωγικά, παρ’ όλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασσική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς …
Υλικά 300 γραμμ σπαγγέτι 250 γραμμ κρέμα γάλακτος 100 γραμμ μπέικον ψιλοκομμένο 100 γραμμ κεφαλοτύρι η γκούντα τριμμένο η παρμεζάνα …
Οι Ιταλοί κρέμες γάλακτος και τέτοια πράγματα δεν βάζουν στην καρμπονάρα τους. Μόνο αυγουλάκι και μπέικον. Την συνταγή μου …
Νόστιμη συνταγή και σίγουρα πιο ελαφριά εκδοχή από αυτήν με την κρέμα γάλακτος. Μια εναλλακτική πρόταση για όσους αγαπούν τα …
Μια διαφορετική καρμπονάρα που θα λατρέψετε! Υλικά Σπαγγέτι – 500 γρ Παρμεζάνα τριμμένη – 150 γρ Κρεμμύδι ξερό – 1 …
Υλικά 500 γρ. σπαγγέτι βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας 4 μεγάλα αβγά 500 γρ. ζαμπόν μπούτι φουαντρέ τεμαχισμένο …
Η σάλτσα «Καρμπονάρα» είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή. Πρώτη φορά παρασκευάστηκε τις τελευταίες ημέρες του Παγκόσμιου Πολέμου, όταν οι Αμερικανοί …
Οι θεωρίες για την προέλευση της είναι πολλές και μία από αυτές είναι ότι ανακαλύφθηκε στην περιοχή Abruzzo από τους …