Κουραμπιέδες, οι αγαπημένοι μου!
Το αντίπαλον δέος του μελομακάρονου, ο αφράτος και μπισκοτένιος κουραμπιές! Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες, ευωδιάζουν βούτυρο και γίνονται …
Το αντίπαλον δέος του μελομακάρονου, ο αφράτος και μπισκοτένιος κουραμπιές! Σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, οι κουραμπιέδες, ευωδιάζουν βούτυρο και γίνονται …
Ένας σωστός κι αφράτος κουραμπιές χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά. Βούτυρο,αλεύρι και λίγη ζάχαρη… Η πολλή ζάχαρη σφίγγει τους κουραμπιέδες. …
Για 60-70 μικρούς κουραμπιέδες Υλικά 725 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ. φρέσκο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 125 …
Κάθε φορά που τους φτιάχνω γίνονται ανάρπαστοι…. Υλικά 500 gr φρέσκο βούτυρο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 2 φλιτζάνια του …
Αυτή την συνταγή την έχω πάρει από την Θεία μου την Βάσω, εξαιρετική παραδοσιακή μαγείρισα! Δοκιμάστε την είναι πολύ απλή …
Οι αρωματικοί Κουραμπιέδες !
300 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γραμ φρέσκο βούτυρο 2 γραμ βανίλια 60 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ …