Κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος και καβουρδισμένα αμύγδαλα
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα.Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο …
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα.Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο …
Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κουραμπιέδες βουτύρου, τόσο αφράτοι που λιώνουν στο στόμα!
Αυτοί οι κουραμπιέδες με μαστίχα είναι τόσο ίδιοι και όμως τόσο διαφορετικοί από τους κλασικούς και ευθύνεται η μαστίχα!
Κουραμπιέδες και ξαναμύρισαν Χριστούγεννα στην κουζίνα με σίγουρη επιτυχία! Μικροί,μεγάλοι,μπουκίτσες,αστεράκια…ένα είναι σίγουρο Χριστούγεννα δίχως κουραμπιέδες δεν γίνονται!Για να κάνουμε τους …
Δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς. Ποιος; Μα, ο kurabiye! Το όνομα του κουραμπιέ, προέρχεται από το …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βούτυρο γάλακτος 2 κιλά αλεύρι (1250 γραμμ. μαλακό και 750 γραμμ. σκληρό ανακατεμένα) μισό κιλό αμύγδαλα…
Αφού δοκίμασα αυτούς, όλοι οι άλλοι μου φαίνονται απλά… “κουραμπιέδες”!!!!