Αρωματικοί κουραμπιέδες για το γιορτινό τραπέζι
foodaholics.gr
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Υλικά: 400γρ. αλεύρι 70γρ. άχνη για τη ζύμη + αυτήν για πασπάλισμα 320γρ. βούτυρο 2 βανίλιες …
Οι κατάδες, αν δεν ξέρεις, ούτε που σου πάει στο μυαλό τι μπορεί να είναι! Σίγουρα η πρώτη σκέψη σου …
Τι χρειαζόμαστε: 3/4 του ποτηριού βούτηρο χαλεπιανού 1 κουτί spry (500γρ. φυτίνη) 1 βούτηρο ανάλατο 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη …