Τούρτα πραλίνα Παρλιάρου
casa-dei-sapori.blogspot.com
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Ασπραδια, ασπραδια, εχω γεμισει την καταψυξη με ασπραδια αυγων! Η ευκολη λυση ειναι να φτιαξω μαρεγγα! Την πρωτη φορα που …
Μια απλη τουρτιτσα λοιπον, με βαση απο μαρεγγα και γεμιση γκανας τζιαντουια, δηλαδη σοκολατα με φουντουκοπαστα.Υλικα για την μαρεγγα : …