Apfekuchen-Μηλόπιτα γερμανική με υπόξινη κρέμα
Φτιάχνεται με γέμιση μήλων και μιας υπόξινης κρέμας που πραγματικά δίνει μια άλλη διαστάση στη γεύση της. Θεωρείται παραδοσιακό γλυκό …
Φτιάχνεται με γέμιση μήλων και μιας υπόξινης κρέμας που πραγματικά δίνει μια άλλη διαστάση στη γεύση της. Θεωρείται παραδοσιακό γλυκό …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υπήρχε περίπτωση να μη βάλουμε γιορτινό ή μάλλον Χριστουγεννιάτικο γλυκό χωρίς κρέμα κάστανου; Αποκλείεται. Η κρέμα κάστανου είναι αγαπημένη μου …
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Ασπραδια, ασπραδια, εχω γεμισει την καταψυξη με ασπραδια αυγων! Η ευκολη λυση ειναι να φτιαξω μαρεγγα! Την πρωτη φορα που …
Ένα πεντανόστιμο, ελαφρύ και γρήγορο γλυκό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όπου και να το παρουσιάσετε.
Μια απλη τουρτιτσα λοιπον, με βαση απο μαρεγγα και γεμιση γκανας τζιαντουια, δηλαδη σοκολατα με φουντουκοπαστα.Υλικα για την μαρεγγα : …