Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Είναι από αυτές τις στιγμές που θέλεις να φτιάξεις κάποιο φαγητό μα..βαριέσαι το τύλιγμα ή ακόμη όταν ξεκινάς για λαχανοντολμάδες …
Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα καθαρά χειμωνιάτικο φαγητό, ό,τι πρέπει για να ζεσταθούμε και να χαλαρώσουμε μετά από μια κρύα μέρα.. …
Λαχταριστοί λαχανοντολμάδες βρίσκονται κάπου εκεί κοντά ή μάλλον … μέσα στο φούρνο! Και τί λαχανοντολμάδες!! Με κιμά που είχε περισσέψει …
Υλικά 500 γραμ. κιμά 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 5 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο 8 …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!