Υλικά Για το σιρόπι 500 γρ. ζάχαρη 400 ml νερό 1 ξυλ. Κανέλα Φλούδα λεμονιού Για την κρέμα 500 …
Μαντηλάκια σιροπιαστά με κρέμα και σαντιγί
omorfesgeuseis.blogspot.com
Υλικά Για το σιρόπι 500 γρ. ζάχαρη 400 ml νερό 1 ξυλ. Κανέλα Φλούδα λεμονιού Για την κρέμα 500 …
Η ουσιαστικότερη διαφορά αυτών των αμυγδαλωτών από εκείνα της άλλης συνταγής για φορμάκια αμυγδάλου που έχω δημοσιεύσει το 2012 είναι …
ΥΛΙΚΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 125 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) Για την αμυγδαλόπαστα 1.300γρ. ζάχαρη άχνη 1.500γρ. μαργαρίνη 1.150γρ. αμύγδαλο τριμμένο 15 αυγά 1 κουτ. …