ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια 250 γρ. μανιτάρια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 5 κ.σ. …
Υλικά συνταγής 1200γρ. νουά μοσχαρίσιο (σε ενα κομμάτι) 2 μέτρια καρότα σε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο …