Ζεστή σούπα για τις κρύες μέρες
foodaholics.gr
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχαράκι κομένο σε κομμάτια, το σκεπάζουμε με νερό, ελαιόλαδο και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. …
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μοσχαράκι κομένο σε κομμάτια, το σκεπάζουμε με νερό, ελαιόλαδο και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι (ζητήστε χτένι, είναι μαλακό και άπαχο) 2 πράσα 1 κρεμύδι 300γρ. μανιτάρια φρέσκα 4 κολοκυθάκια 2 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό κρέας ποντίκι σε φέτες από μοσχάρι 4 μεγάλα καρότα 4-5 μέτριες πατάτες 1 πράσο ψιλοκομμένο, …