Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνια Νο1 ή Νο3 τρυπητά 5 λίτρα νερό 2κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό 1 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 …
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μπουκιές 2 ντομάτες τριμμένες 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …