Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι
cookpad.com
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Υλικά – 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια – 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο – 2 σκ. σκόρδο …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …
Υλικά Κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κιλό (χτένι) κομμένο μερίδες Κρεμμύδια ξερά 2 μεγάλα ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Ντοματοπολτό …