ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ!!! ΥΛΙΚΑ 8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ 50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ 1ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ… 2ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ …
Θα σας μαγέψει με την υπέροχη γεύση της και το άρωμα που θα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Φτιάξτε την …