μύδια σαγανάκι της απόδρασης στo Νημπορειό
Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης πήραμε τη φημισμένη συνταγή για μύδια σαγανάκι και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Θεϊκός …
Από τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης πήραμε τη φημισμένη συνταγή για μύδια σαγανάκι και την μοιραζόμαστε μαζί σας. Θεϊκός …
1 κιλό μύδια φρέσκα ½ φλ. κρασί λευκό 1 ξερό κρεμμύδι ½ ματσ. άνηθο 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη Kalamata Papadimitriou …
Μυδοπίλαφο με πλιγούρι δεν είχα ξαναδοκιμάσει, καθώς είχα συνδυάσει το φαγητό αυτό φτιαγμένο με ρύζι, όπως το έχω μαγειρέψει εδώ.Ξετρελάθηκα …
1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο περασμένο από την πρέσα 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κουταλιά της …
Υλικά 1/2 κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 κ.σούπας μουστάρδα 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες (η μια καυτερή 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …
Ένας μεζές καταπληκτικός, για κρασάκι και καλή παρέα.Κοκκινιστό ή άσπρο, είναι εξίσου καταπληκτικό, εύκολο και γρήγορο.Νηστίσιμο ή με φέτα, δοκιμάστε …
Το πιλαφάκι αυτό είναι μια νοστιμιά, που μπορούμε να την απολαύσουμε και τις περιόδους την νηστείας. Το φτιάχνω είτε στην …
Παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος των μυδιών σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας είναι τα μύδια σαγανάκι.Πρόκειται για μια απλή και γρήγορη συνταγή!…
Μύδια στον φούρνο με ντομάτα, καυτερή πιπεριά και τυρί φέτα!
Ακαταμάχητος ουζομεζές! Φροντίστε όμως να γίνει αρκετά πικάντικος, τού ταιριάζει!