Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά 1 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα αμύγδαλα ωμά/ανάλατα χυμό από ένα λεμόνι 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 1-2 κ.τ.σ. …
Πεντανόστιμες κοτομπουκιές φούρνου για μικρά και μεγάλα παιδιά! Τις βουτάτε στο ροκφόρ και τις απολαμβάνετε με παγωμένη μπύρα! υλικά 2 …
Πρωτότυπη , εύκολη σαλάτα ή πεντανόστιμο άλειμμα ψωμιού Μια συνταγή σήμερα από αρχοντόσπιτο της περιοχής μας. Μια σαλάτα αλοιφή με …
Ένα άλειμμα με βάση το αμύγδαλο εμπλουτισμένο με πιπεριά Φλωρίνης κ βασιλικό! Και φυσικά είναι ένας καλός τρόπος για να …
Η Παιδοδιαιτολόγος – Παιδοδιατροφολόγος Ελένη Κουή μάς δίνει εύκολες, γευστικότατες παρασκευές, με τις οποίες μπορούμε να συνοδεύσουμε κριτσίνια, φρυγανιές, φρυγανισμένο ψωμί, …