Ντιπ με Μπρόκολο – Αντζούγια
pepiskitchen.blogspot.com
υλικά 300γρ μπρόκολο 200γρ γιαούρτι 2% 1 σκέλιδα σκόρδο 2 κουταλιές χυμό λεμόνι 1 φιλέτο αντζούγια μερικά φύλλα βασιλικού μικρές …
υλικά 300γρ μπρόκολο 200γρ γιαούρτι 2% 1 σκέλιδα σκόρδο 2 κουταλιές χυμό λεμόνι 1 φιλέτο αντζούγια μερικά φύλλα βασιλικού μικρές …
Σερβίρουμε την ταπενάντ πάνω σε φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας μόνη της της ή με γιδοτύρι, ως συνοδευτικό ψαριού στη σχάρα, ή …
Το κοτόπουλο γίνεται πολύ ζουμερό, τα λαχανικά δίνουν ξεχωριστή νοστιμιά και το ντιπ της λιαστής ντομάτας τού πάει πολύ. Δοκιμάστε …