Ομελέτα λευκή με μυρωδικά και ανθότυρο
Υλικά συνταγής 3 ασπράδια αυγού 3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο 2 κ.σ. βασιλικός και ρίγανη ψιλοκομμένα ½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά …
Υλικά συνταγής 3 ασπράδια αυγού 3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο 2 κ.σ. βασιλικός και ρίγανη ψιλοκομμένα ½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά …
Πεντανόστιμη και μυρωδάτη ομελέτα! Την εμπεύστηκα μόνη μου 🙂
Μια πολύ νόστιμη, γρήγορη και πάνω από όλα χορταστική ομελέτα, κανονικό πλήρες γεύμα! 3 αυγά 5 μεγάλες κουταλιές σούπας αλεύρι …
Μία πολύ-πολύ ελαφριά ομελέτα, ιδιαίτερα νόστιμη, που μπορείτε να φάτε …..μία ολόκληρη καρτέλα αυγά. Η κόρη μου μου ξεκαθάρισε ότι …
Η φουρτάλια ή φρουτάλια είναι ένα πιάτο παραδοσιακό που φτιάχνεται στην Άνδρο (αλλά και στην Τήνο), μία απολαυστική ομελέτα με …
Υλικά Μενταγιόν ομελέτας 3 αυγά 1 ντομάτα σε κομματάκια 5 κ.σ. τριμμένο τυρί 1 κ.σ. βασιλικό αποξηραμένο ¼ φλ τα. …
Χρησιμοποιήθηκαν : 300 γραμ. φρέσκα μανιτάρια, 2 πιπεριές κέρατο πράσινες, 1 μεγάλη πατάτα, 1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό, και λίγα …
Μεσημεριανό ή βραδινό φαγάκι, που φτιάχνεται εύκολα, σε χρόνο dt. Εμείς σας δίνουμε τη βασική συνταγή, εσείς από κει και …